Professionele tekstschrijver

Je hebt een groot talent

Je hebt een groot talent voor klussen, daarom heb je een klusbedrijf of ben je ZZP’er. Wat je ogen zien, kunnen je handen maken. Ik heb een talent voor tekstschrijven. Mijn naam is Jaap van Haastrecht. Zo’n 35 jaar geleden deed ik mee aan de actie
Schrijftalent en sindsdien ben ik tekstschrijver.

Ik zorg dat je talent goed uit de verf komt…

Graag zorg ik ervoor dat jouw klustalent op je kluswebsite ‘goed uit de verf’ komt. Dat is helemaal niet ingewikkeld. Ik bel je op en vraag gewoon waar je goed in bent. Op basis daarvan vertel ik op de homepage kort en duidelijk wat je specialiteiten zijn en waarom de mensen uitgerekend bij jou moeten zijn voor een bepaalde klus.

…en dat je er heel goed opstaat op je eigen website

Op de pagina ‘Over mij’ stel ik je persoonlijk aan de mensen voor. Ik vertel bijvoorbeeld kort iets over je vooropleiding en over je ervaring en waar jouw specifieke kwaliteiten liggen.

Verder nodig ik namens jou op de pagina ‘Referenties’ mensen uit, om te vertellen welke klus je voor ze hebt geklaard en hoe goed je dat hebt gedaan.

Kortom, ik zorg gewoon dat je er heel goed opstaat. Dat klusje pak ik graag voor je op. Zodat ook de mensen die je nu nog niet kennen met het volste vertrouwen een beroep op je doen. En dat alles voor maar 99 euro exclusief BTW.

Bestel nu je eigen website »

Reacties zijn gesloten.