Handleiding

Videohandleidingen

Kunt u hieronder niet vinden wat u zocht? Voor alle overige handleidingen hebben wij korte video’s, bekijk ze hier.

Hoe plaats ik social media icons?

De social media icons zullen rechtsboven in de website getoond worden.

1. Ga naar Weergave > Widgets
  2. Sleep de widget Social Media naar het blok Bovenkant dat aan de rechterkant van de pagina staat
  3. Klik op het driehoekje van de widget Social Media om deze uit te klappen
  4. Vul de gewenste URLs in
  5. Klik op de blauwe knop Opslaan

Hoe voeg ik een video in?

Klik hier om te lezen hoe een video in een Pagina of Bericht geplaatst kan worden.

Hoe voeg ik een partner galerij toe?

Het is mogelijk om afbeeldingen van partners, met een link naar een website, in een galerij te tonen. Klik hier voor een voorbeeld van een partner galerij.

Partners toevoegen

1. Klik, in het beheer-gedeelte van de website, op de menuknop Partners
  2. Klik bovenin op de knop Toevoegen
  3. Vul in het bovenste veld de naam in van de Partner
  4. Vul optioneel in het tweede veld een URL naar een website in
  5. Klik in de rechterkolom op de link Uitgelichte afbeelding instellen om een afbeelding voor deze partner toe te voegen

Galerij plaatsen op een pagina

Bewerk een pagina en plaats de volgende tekst tussen blokhaken op de plek waar de galerij getoond moet worden: [partnergalerij]

Categorieën

• Het is mogelijk om om partners onder te verdelen in categorieën. Bijvoorbeeld een categorie leveranciers en een categorie partners.
  • Bij het toevoegen van een partner is het mogelijk om aan de rechterkolom in het blok Categorieën één of meerdere categorieën aan te vinken.
  • Nog geen categorieën? Klik dan op + Nieuwe categorie
  • Plaats op een pagina de volgende tekst, waar categorienaam vervangen moet worden door de naam van de categorie: [partnergalerij categorie="categorienaam"]

Hoe kan ik de reactie mogelijkheid uitzetten?

1. Klik in het menu (linkerkolom) op Instellingen » Reacties
  2. Mogen bezoekers niet standaard reageren op een nieuwsbericht of pagina? Vink dan onder ‘Standaardbericht instellingen‘ » ‘Sta toe dat bezoekers kunnen reageren op nieuwe artikelen’ uit
  3. Mag een reactie van een bezoeker direct worden getoond zonder dat u daar toestemming hebt gegeven? Vink dan onder ‘Voor een reactie verschijnt‘» ‘De afzender moet een eerder toegelaten reactie geplaatst hebben’ uit
  4. Klik op onder de pagina op de blauwe knop Wijzigingen opslaan

Hoe kan ik de reactie mogelijkheid per bericht / pagina uitzetten?

1. Ga naar Berichten of Pagina’s,
  2. Ga met de muis over een bericht heen en klik op Snel bewerken.
  3. Vink de optie Reacties toestaan aan of uit.

Reacties zijn gesloten.